Följ Sofiero slott och slottsträdgård

Pressvisning av Den stora Trädgårdsfesten

Pressmeddelande   •   Aug 18, 2016 10:11 CEST

Torsdagen den 25 augusti klockan 14.00 är det pressvisning av evenemanget Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero slott och slottsträdgård i Helsingborg.

I år blir Den stora Trädgårdsfesten något alldeles extra. Inte nog med att Sofiero slott och slottsträdgård under hela året firar 150-årsjubileum – Den stora Trädgårdsfesten firar dessutom 20 år och det blir ett storslaget firande i slottsparken.

– Vi vill att Trädgårdsfesten ska inspirera besökarna till att gå hem och testa nya och vackra idéer i trädgården eller på balkongen. Det finns en mängd spännande saker på programmet, ingen dag blir den andra lik, säger Eva Hansson, projektledare på Sofiero.

På plats under pressträffen finns Eva Hansson, projektledare för Den stora Trädgårdsfesten och Annika Malmgren, verksamhetschef för Sofiero. De presenterar årets program och ger en kortare rundvisning.

Pressvisning av Den stora Trädgårdsfesten
Tid: torsdag 25 augusti klockan 14.00
Plats: Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborg. Samling vid huvudentrén.

Meddela att du kommer till: mira.jalamo@helsingborg.se

Den stora Trädgårdsfesten pågår mellan den 26-28 augusti klockan 10-18
Hela programmet finns på tradgardsfesten.se
Tagga gärna era inlägg i sociala medier med #tradgardsfestensofiero

För mer information
Annika Malmgren, verksamhetschef Sofiero, 0706 –29 17 54
Eva Hansson, projektledare, 0732–31 11 61

Sofiero slott och slottsträdgård utanför Helsingborg är en plats där kunglig tradition möter experimentlusta och grönskande nyfikenhet. Parken har Sveriges största rhododendronsamling och är en oas för såväl trädgårdsfrälsta som barnfamiljer.

Sofiero slott och slottsträdgård ingår i Helsingborg Arena & Scen som är ett av Nordens större kultur- och evenemangsbolag. Helsingborg Arena & Scen ägs av Helsingborgs stad.

Läs mer på sofiero.se