Gå direkt till innehåll
Hux flux - Gyllene Tider är tillbaka på Sofiero sommaren 2023

Nyhet -

Hux flux - Gyllene Tider är tillbaka på Sofiero sommaren 2023

Gyllene Tider återvänder till Sofiero med sin sommarturné Hux Flux. Den 10 juli 2023 bjuder det omtyckta bandet på en sprakande konsert i parken.

I mer än 40 år har gruppen från Halmstad lockat lyssnare med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. Så sent som 2019 firade Gyllene Tider 40 år som band och gav sig ut på en avskedsturné. Det blev istället en lång paus. Nu är det dags att skapa nya sommarminnen tillsammans med Gyllene Tider och ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Andersson. Nästa år återvänder Gyllene Tider för att sätta guldkant på den svenska sommaren ännu en gång. Måndagen den 10 juli kommer bandets omfattande sommarturné "Hux Flux" till Sofiero.

”Pandemin förändrade oss alla. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med mina 70-talskompisar igen. Den kärleken vi möts av är magisk och i tider som dessa känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan. Hux flux är bandet tillbaka igen. Vi syns nästa sommar!” säger Per Gessle.

Arrangör: Live Nation och Kulturbolaget.

För mer information:

Emelie Niskanen, projektledare, Emelie.Niskanen@helsingborg.se, 0721-82 05 36
Emilie Olsson Lignell, presskontakt Live Nation, emilie.lignell@livenation.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll