Gå direkt till innehåll
Från 25 maj till 13 november finns sju unika installationer som lever i symbios med slottsparkens natur, växtlighet och grönska.
Från 25 maj till 13 november finns sju unika installationer som lever i symbios med slottsparkens natur, växtlighet och grönska.

Nyhet -

Inbjudan till pressvisning: Skala 1:1 – unik arkitektur i symbios med Sofieros natur

"Skala 1:1 – unik arkitektur i symbios med Sofieros natur" är en samlingsutställning där sju arkitektkontor har skapat konceptuella verk i i slottsparken. Välkommen på pressvisning 25 maj klockan 10.00. 

Installationerna är skapade av några av Sveriges mest framstående arkitektkontor: Karlsson/Lauri, White Arkitekter, Elding Oscarson, Krupinski/Krupinska, Gunilla Svensson/Pernilla Norrman, Horisont Arkitekter och Christian Wilke. Alla lyfter de tankar kring nutidens arkitektur, stadsutveckling, hållbarhet och innovation i sina verk.

Pressvisningen inleds med en presentation av utställningen för att sedan övergå i en guidad tur där alla de sju installationerna presenteras. På plats är samtliga deltagande arkitektkontor, utställningens curator Jeanette Gostomski samt moderatorn Daniel Byström. Pressvisningen är klar cirka klockan 11.30, därefter finns möjlighet att göra enskilda intervjuer med de medverkande och vandra runt i parken på egen hand. 
 
VAD:
pressvisning av "Skala 1:1 – unik arkitektur i symbios med Sofieros natur".
NÄR
: onsdag 25 maj klockan 10.00
VAR
: Sofiero slottspark. 

Meddela om du kommer senast 24 maj klockan 12.00 till mira.jalamo@helsingborg.se

"Skala 1:1 – unik arkitektur i symbios med Sofieros natur" visas fram till 13 november 2022.

För mer information
Mira Jalamo, presskontakt Helsingborg Arena & Scen, 0721-88 54 99

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll