Gå direkt till innehåll
Miss Li och Thomas Stenström_musikartister
Miss Li och Thomas Stenström_musikartister

Nyhet -

Miss Li och Thomas Stenström till Sofiero i sommar

Sofiero har äran att presentera Miss Li och Thomas Stenström i en unik sommarkonsert den 29 juli 2023. Artisterna gör endast två spelningar tillsammans i sommar med premiär i Helsingborg. Det blir en oförglömlig kväll med två av landets mest folkkära artister och deras band.

På Sofiero öppnar Thomas Stenström konserten och bjuder på låtar som hela Sverige har förälskat sig i de senaste åren. ”Gråter om du vill”, ”Sista sommaren” och ”Ser du månen där du är ikväll” är bara några exempel på låtar att sjunga med till sena sommarnätter. Förra året var ett riktigt rekordår för artisten som sålde slut den ena spelningen efter den andra och framgångssagan fortsätter även 2023.

När Thomas Stenström har klivit av scenen är det dags för Miss Li att hänföra Sofieros publik med sin lekfullhet och intensiva scennärvaro. Hon är en artist som berör både på djupet och i stunden. Med flertalet låtar på topplistorna och slutsålda turnéer är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen. Vi ser fram emot att dansa till låtar som ”X”, ”Instruktionsboken” och ”Komplicerad”.

Vad: Konsert med Miss Li & Thomas Stenström
Var: Sofiero slott, Helsingborg
När: lördag 29 juli 2023
Åldersgräns: 13 år, även i målsman sällskap

Biljetterna till konserten köps via nöjet.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll